ماهانه از 200هزار تا یک میلیون پول دارو های بیماران صرع

به گزارش وبلاگ سیب رایانه، مدیرعامل انجمن صرع ایران، با اشاره به گران بودن بسیاری از دارو های بیماران مصروع در کشور، گفت: این بیماران با توجه به نوع صرع، هر ماه بین 200 هزار تا یک میلیون تومان پول دارو می دهند.

ماهانه از 200هزار تا یک میلیون پول دارو های بیماران صرع

به گزارش، داریوش نسبی طهرانی، به تشریح شرایط بیماران مبتلا به صرع در کشور پرداخت و اضافه نمود: در حال حاضر پیش بینی می گردد که بیش از یک میلیون و 400 هزار بیمار مبتلا به انواع صرع در کشور وجود داشته باشد که 400 هزار بیمار دچار مقاومت های شدید به درمان و دارو هستند.

وی با اشاره به وجود بیش از 20 نوع صرع، گفت: بیماران مصروع که مقاوم به درمان و دارو هستند، احتیاج به خدمات ویژه ای دارند که شامل دسترسی به دارو و حمایت های اجتماعی و مالی است.

نسبی طهرانی با اشاره به گران بودن اغلب دارو های ضد صرع، ادامه داد: این بیماران می بایست همواره دارو مصرف نمایند، از همین رو ضروری است که دارو همواره در دسترس آن ها باشد.

مدیرعامل انجمن صرع ایران، بر ضرورت آموزش مردم به منظور آشنایی با بیماران مصروع شد و گفت: این بیماران هیچ گونه مسائل ذهنی ندارند و نباید به شکلی با این افراد برخورد نمایند که از حضور در جامعه دور شوند. لذا، ضروری است در مدارس، این بیماری به مربیان و معلمان و در محیط های کار به کارفرمایان آموزش داده گردد.

وی با اشاره به شرایط تحریم ها و شرایط مالی کشور، اضافه نمود: ضروری است که دارو همواره در دسترس این بیماران باشد. زیرا، درمان های اصلی بیماران مصروع هنوز دارویی است و در بین بیماری های مغز و اعصاب، مثل صرع و تشنج به دارو پاسخ نمی دهد.

نسبی طهرانی، با عنوان این مطلب که دارو برای بیمار مصروع حیاتی است، ادامه داد: دسترسی به دارو برای این بیماران به دقیقه و ساعت بستگی داردو دیر شدن داروی آن ها باعث بروز حملات خطرناکی می گردد.

وی گفت: ما همواره به بیماران مصروع می گوییم که ذخیره دارویی داشته باشند که اگر در مسافرت و...، بودند، بتوانند داروی خود را داشته باشند.

نسبی طهرانی در ارتباط با دارو های مصرفی بیماران مصروع، گفت: بخش عمده دارو های این بیماران در داخل فراوری می گردد، اما مسئله ای که در حال حاضر وجود دارد این است که آن دسته از دارو های با کیفیت خوب، کمیاب شده است و دلیل آن نیز، کمبود مواد اولیه فراوری این دارو ها است.

وی با بیان این مطلب که بیماران مصروع با بعضی دارو های موثرتر پیوند بیشتری دارند، گفت: استرس، یکی از عواملی است که می تواند کنترل بیماری را به هم بریزد و از همین رو، بیماران مصروع نباید دغدغه ای در تهیه دارو و دیگر احتیاج های خود داشته باشند.

نسبی طهرانی ادامه داد: خواب و خوراک منظم و دور شدن از استرس، برای بیماران مصروع ضروری است.

مدیرعامل انجمن صرع ایران، در ارتباط با شرایط بیماران مصروع که هنوز در لیست بیماران خاص قرار نگرفته اند، گفت: ما به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام نموده ایم که حداقل همین 400 هزار بیمار مصروع که مقاومت شدید به درمان و دارو دارند، در لیست بیماران خاص قرار بگیرند. زیرا، دارو های این دسته از بیماران خیلی گران است و مسائلی را برای آن ها به وجود آورده است که می بایست بیشتر حمایت شوند.

وی با انتقاد از بیمه ها که همه دارو ها را تحت پوشش قرار نداده اند، اضافه نمود: بعضی دارو ها خارجی است و یا اینکه گران هستند و بیمه ها این دسته از دارو ها را تحت پوشش نمی برند و یا اینکه درصدی را پوشش می دهند و همین مسئله باعث شده هزینه های دارویی این بیماران زیاد گردد.

نسبی طهرانی گفت: بسته به نوع صرع و دارو، هزینه ماهانه بیمار مصروع از 200 هزار تا یک میلیون تومان متغییر است؛ و بیماران مقاوم به درمان و دارو نیز ماهانه بین 600 تا 700 هزار تومان پول دارو می دهند.

منبع : مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "ماهانه از 200هزار تا یک میلیون پول دارو های بیماران صرع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماهانه از 200هزار تا یک میلیون پول دارو های بیماران صرع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید