طرز تهیه نخود بو داده عسلی
به گزارش وبلاگ سیب رایانه، نخود بو داده عسلی یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است.

به گزارش ، اگر هوس چیز های شیرین می کنید، اما می دانید که خوردن آبنبات باعث می گردد بی حال و کسل شوید، می توانید از این گزینه کم کالری و گرم بهره ببرید. نخود بو داده عسلی دارچینی. نخود ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می نمایند و اگر آن ها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.
یک قوطی 0.5 کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک
1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری عسل
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1/8 قاشق چایخوری جوز هندی
1/8 قاشق چایخوری نمک دریا
1- فر را از قبل تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.
2- در یک صافی، آب نخود ها را خالی نموده و آبکشی کنید. آن ها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.
3- نخود ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آن ها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.
4- در حالی که نخود ها هنوز داغ هستند، آن ها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می توانید به همین شکل آن ها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا نمایند، آن ها را حدود 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید.
5- نخود های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
منبع: ناز وب
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان