اهمیت تهیه پیتزای سالم در بهبود رژیم غذایی بچه ها
به گزارش وبلاگ سیب رایانه، از آنجایی که پیتزا صندلی ویژه ای را در رژیم غذایی بچه ها داراست، ضرورت تهیه پیتزای سالم بیش از گذشته احساس می گردد.

از همین رو، رستوران داران و فراوری نمایندگان مواد غذایی در کوشش هستند تا با تغییر محتوای تشکیل دهنده پیتزاها رژیم غذایی بچه ها را بهبود بخشند. چرا که پیتزا به بخش جداناپذیری از رژیم غذایی بچه ها و نوجوانان تبدیل شده است.
قرار است در پیتزاهایی که با عنوان پیتزاهای سالم عرضه خواهند شد از سدیم (نمک) ومیزان چربی اشباع شده کمتری استفاده گردد و در عوض بر میزان حبوبات مصرف شده در آن افزوده گردد.
دکتر یانی فریدهاف از دانشگاه اتاوای کانادا بر این باور است، دلیل محبوبیت پیتزا در میان بچه ها و نوجوانان خوشمزه بودن و ارزان بودن این ماده غذایی است. علاوه بر موارد ذکر شده، دسترسی آسان بچه ها و نوجوانان به این نوع فست فود باعث شده تا آنان بیش از سایر خوراکی ها به خوردن پیتزا تمایل پیدا نمایند. چرا که در سالن های غذاخوری مدارس، مهمانی های تولد، شام همراه خانواده و... پیتزا سرو می گردد.
نتایج تحقیقات حکایت از آن دارد، خوردن پیتزا به معنای دریافت بیش از 20 درصد از مصرف روزانه کالری است. عادت های ضعیف غذایی، کالری بسیار، نمک و چربی بیش از حد باعث افزایش خطر بیماری های تغذیه ای نظیر دیابت نوع دوم، فشار خون بالا و چاقی در بچه ها و نوجوانان خواهد شد.
منبع: خبرگزاری مهر