طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)

به گزارش وبلاگ سیب رایانه، از ظرف یخی و یا کاسه یخی می توانید به عنوان ظرفی برای سرو میوه، بستنی و نوشیدنی در مهمانی های خود استفاده کنید.

طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)

مواد و ابزارهای لازم جهت تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)

کاسه و یا ظرف دلخواه در 2 سایز

گل، برگ یا میوه

آب

برای تهیه ظرف یخی می توانید به دو صورت عمل کنید:

روش اول:

  1. ابتدا کاسه یا ظرف دلخواه عظیمتر را بسته به سلیقه خود با انواع گل، برگ، گلبرگ و یا میوه تزیین کنید.
  2. سپس کاسه کوچک تر را درون کاسه عظیم تر قرار دهید و میزان مناسبی آب در اطراف کاسه عظیم بریزید. در صورتی که ظرف عظیم شما دارای درپوش باشد به راحتی با قرار دادن درب ظرف می توانید کاسه را به فریزر منتقل نمایید. در غیر این صورت می بایست جسمی نسبتا سنگین در داخل ظرف کوچک تر قرار دهید تا مانع از بالا آمدن ظرف به هنگام ریختن آب در اطراف آن گردد.
  3. کاسه یخ را پس از گذشت 4 تا 5 ساعت از فریزر خارج نموده و کاسه کوچک را بیرون آورید و در نهایت ظرف یخی را به یاری آب گرم خارج نمایید.

از ظرف یخی به عنوان ظرف سرو میوه، بستنی و نوشیدنی می توانید در میهمانی های خود استفاده کنید.

روش دوم:

  1. در این روش می توانید گل، برگ و میوه های مورد نظر خود را درون قالب های یخ قرار دهید و قالب ها را با آب پر کنید.
  2. قالب یخ را درون فریزر قرار دهید و پس از مدت 4 تا 5 ساعت با جدا کردن قطعات یخ می توانید ظرف مورد نظر خود را از یخ پر کنید.
  3. این روش بیشتر برای خنک نگاه داشتن بطری های نوشیدنی کاربرد خواهد داشت.
  4. همچنین شما می توانید از قطعات یخ بدست آمده به این روش، برای تزیین نوشیدنی ها و پارچ آب استفاده نمایید و با استفاده از میوه های مختلف آب طعم دار تهیه نمایید.
منبع: setare.com

به "طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ظرف یخی (کاسه یخ)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید